Aplicatii

Aplicatii alucobond
Pereti cortina
Amenajari magazine
Reinoirea cladirilor
Tavane false
Amenajarea salilor de receptie
Expozitii , pasaje , aeroporturi
Banci , targuri, e.t.c.
Reclame Luminoase
Prezinta avantajul vizibilitatii magazinului de la mare distanta, reclama avand astfel un impact puternic atat noaptea cat si ziua.
Tamplarie aluminiu si PVC
 Avantajele tamplariei din aluminiu sau PVC
cu geam termopan:
• izolare termica foarte buna
• izolare fonica foarte buna
• durata de viata ridicata
• etanseizare foarte buna
 
 

Pagini web Partenere

Servicii S.C. OMNITEL DESIGN S.R.L. PITESTI

Tehnicienii nostri va pot asigura montajul alucobondului, reynobondului, etalbond si confectionarea materialului achizitionat de la societatea noastra sau de catre dumneavoastra.

Reparatiile în garantie sau postgarantie se pot asigura în timp relativ scurt

Scopul nostru este axat in principal pe studierea si prelucrarea permanenta a cererii pietei, spre a adapta operativ productia produselor noastre la cele mai inalte exigente ale consumatorului ; adica la o calitate absoluta." 


Compania este capabila sa ofere servicii de proiectare , placare ,montaj si executie al casetelor cu materiale provenite de la cei mai renumiti producatori din domeniu: Alucobond, Etalbond, Jbond si Reynobond, montam o paleta larga de elemente de tamplarie, respectiv: ferestre, usi, inchideri balcoane si comportamentari interioare. Reclame luminoase si neluminoase de orice forma si dimensiuni .
 

Placari alucobond

  Alucobond-ul este un material de o înalta calitate, ajuns la o perfectiune tehnica si estetica, relativ nou, dar din ce în ce mai mult folosit în domeniul constructiilor industriale si civile la placare alucobond

Este un material diferit de cele traditionale, care se poate modela cu o foarte mare usurinta, raspunzând cu o extraordinara versatilitate dorintelor exprimate de arhitecti tranformâdu-le în realitate fantezia si libertatea creative prin montare bond sau alucobond.

Forma si functionalitatea alucobondului, etalbond, reynobond sunt integrate într-o armonie perfecta, prezentate sub forma de panouri compozite formate din 2 foi de tabla din aluminiu cu o compozitie speciala ce-i ofera elasticitate cu un nucleu termoizolant putandu-se executa montaj alucobond de o calitate superioara.

Pe langa proprietatile extraordinare ca: planeitate, flexibilitate, rezistenta la foc, greutate redusa va ofera si culoarea preferata.

Reclame Luminoase

Reclame luminoase cu leduri, iluminare led in cant

- Prezinta avantajul vizibilitatii magazinului de la mare distanta, reclama avand astfel un impact puternic atat noaptea cat si ziua.
- Realizam orice tip de caseta (simpla sau dubla fata), utilizand profile aluminiu, backlite, plexiglas, dibond, tuburi spectrale, autocolant, etc.
Litere volumetrice (3D) cu led sau tub spectral

Litere Volumetrice, Litere polistiren
Realizam orice model de litere volumetrice, cu diferite dimensiuni si grosimi  decupate computerizat.
Acestea pot fi luminoase sau neluminoase.

Panouri Publicitare
Montam panouri publicitare de orice dimensiune.
Acestea sunt confectionate din diferite materiale in functie de amplasarea lor:

Tamplarie aluminiu si PVC

Tamplarie din aluminiu cu si fara bariera termica

Rezistenta la erodare, durabilitate si gradul ridicat de rigiditate a profilelor de aluminiu il fac de neinlocuit in cazul planurilor inclinate , deschiderilor de dimensiuni mari sau fatadelor de sticla de tip"perete cortina".

Deoarece vopsirea profilelor de aluminiu se face in camp electrostatic, profilele sunt foarte rezistente in timp si ofera o extraordinara varietate de culori, nuante metalice sau satinate,posibilitatea unei culori diferite la exterior fata de cea de la interior (bicolor)

Tamplarie PVC

Fata de celelalte sisteme de tamplarie, PVC-ul asigura cel mai bun coeficient de izolare termica si fonica precum si cea mai bunaetanseitate la apa si vant. Deasemenea, PVC-ul alb are cel mai redus cost deachizitie comparativ cu celelalte sisteme de tamplarie. In cazul in care inecuatia achizitiei intervine si culoarea, situatia se complica putin. Un costredus se poate obtine si pentru PVC color, daca culoarea se obtine prinvopsirea cu pistol sub presiune. Rezultatul obtinut este insa putin rezistentin timp, se zgarie usor si de aceea nu este prea folosit in practica. Exista si varianta obtinerii culorii prin infoliere cu o folie extraordinar de existentala actiunea factorilor mecanici si de mediu, in culori vii sau imitatii de esentede lemn (stejar, stejar auriu, mahon, fag, artar, pin) dar produsul obtinut are un cost destul de ridicat.

Confectii metalice

Va propunem o vasta gama de produse realizate dupa modelele noastre, a dumneavoastra sau din diferite cataloage.

Principalele produse pe care le realizam sunt:

porti din otel si fier forjat, batante sau rulante

balustrade exterioare sau interioare in otel si fier forjat

garduri in otel si fier forjat

scari exterioare sau interioare in otel cu balustrada/mana curenta in fier forjat sau lemn

grilaje in fier forjat, fixe sau cu posibilitate de deschidere

copertine in otel sau fier forjat

banci, obiecte decorative in fier forjat

mobilier interior, exterior si urban in otel si fier forjat.

executam si lucrari in otel inoxidabil.

De asemenea va stam la dipozitie pentru reparatii in domeniul confectiilor metalice, inox, lucrari de lacatuserie .

BALUSTRADE SCARI DIN INOX

Societatea OMNITEL DESIGN SRL sta la dispozitia dumneavoastra cu o gama variata de produse : accesorii din inox ,balustrade inox ,confectii metalice si din inox
Inca de la infiintare societatea noastra a urmarit promovarea serviciilor de calitate prin
adoptarea unei atitudini responsabile si competente fata de clientii nostri si nu in ultimul rand formarea unei echipe de profesionisti tineri, dinamici,care sa ofere solutii de un inalt nivel calitativ.
Avantajele colaborarii cu firma noastra sunt: siguranta, seriozitatea,responsabilitatea si nu in ultimul rand calitatea .
In speranta ca suntem solutia dumneavoastra, va asteptam atat la biroul sediului nostru, cat si pe site-ul nostru.

Amenajari Interioare

Noi va oferim o gama variata de servicii pornind de la renovari pana la restaurari totale, lucrari realizate la cele mai inalte standarde.
Va punem la dispozitie urmatoarele servicii :

• amenajari interioare,
• zugraveli,
• montaj gresie si faianta,
• montaj rigips, scafe rigips,
• montaj parchet,
• amenajari interioare rigips,
• termoizolatii,
• zugraveli decorative