Placări alucubond

Placările din aluminiu compozit (alucobond), sunt utilizate pentru aplicatii arhitecturale, putand fi folosite atat pentru placarile interioare cat si pentru cele exterioare.

Placile din aluminiu compozit (alucobond),sunt alcatuite din doua placi din aluminiu ( procesul fiind cel de laminare) intre care se include un strat de polietilena sau miez mineral, acesta din urma oferind protectie antifoc.

Acestea pot fi aplicate pe orice tip de constructie, noua sau veche, suprafata compatibila fiind zidaria sau betonul.

Placarile cu alucobond sunt o buna alegere pentru proiecte industriale, cladiri de birouri, fatade ale magazinelor, dar si in interior pentru acoperirea stalpilor sau a peretilor despartitori.

Care sunt avantajele unei fatade ventilate placata cu alucobond? Fatada  are un aspect impecabil si foarte modern, poate fi realizata intr-o paleta cromatica bogata si nu isi pierde proprietatile estetice si cele fizice in timp. Materialele folosite sunt usor de prelucrat, astfel ca se poate obtine forma sau dimensiunea dorita prin debitare, indoire sau curbare. Desi are o greutate redusa, acest sistem se caracterizeaza prin rigiditate mare pe unitatea de suprafata. Fatada rezista la toti factorii de mediu si este omologata ca fiind rezistenta la foc. In cele din urma, va asiguram ca nu necesita intretinere speciale, deoarece impuritatile nu se impregneaza in material.

Asiguram servicii de proiectare, executie si montaj si folosim materiale de la producatori consacrati. Dumneavoastra sunteti cei care pot alege marca si culoarea dorita! 

Firma noastra va asigura o lucrare de calitate, cu profesionalism si seriozitate din partea angajatilor, executia rapida si o buna colaborare cu executantul fiind garantate. Atunci cand vreti sa faceti lucrari care implica placare cu alucobond, va recomandam sa lucrati doar cu firme care au experienta in acest domeniu pentru ca la final sa nu fiti dezamagiti.

Va multumim si asteptam sa ne contactati!