Reclame luminoase

Firme Luminoase
Litere Volumetrice
Litere volumetrice din acryl iluminate cu neon sau LED. Litere volumetrice din komacel (PVC extrudat) iluminate cu LED sau spoturi luminoase. Litere volumetrice din polistiren extrudat sau expandat iluminat cu led sau spot.
Totem Luminos

Pagini web partenere

SC OMNITEL DESIGN SRL PITESTI

 Firme Luminoase

Firmele luminoase - va asigura vizibilitatea magazinului / firmei dumneavoastra,de la mare distanta pe timp de noapte cat si pe timp de zi.
Producemo gama larga de forme si dimensiuni in functie de locatia stabilita.
Firmele luminoase se confectioneaza din:

-profil aluminiu, de mai multe tipuri si culori variate.
- cadru metalic interior pentru rezistenta in cazul firmelor de dimensiuni mari
- placide stiplex sau policarbonat
- neoane

Ele pot fi cu una sau doua fete si pot avea diferite sisteme de prindere, in functie de locatia unde va fi montata.
Pentru personalizare se folosesc mai multe tipuri de autocolant printat sau decupat.

Litere si semne volumetrice

Litere si semne volumetrice - sunt realizate din aluminiu sau masa plastica, literele si semnele volumetrice reprezinta grupul de produse cu cea mai mare pondere in activitatea firmei.

Realizam Litere Volumetrice si Semne Volumetrice luminoase si neluminoase, cu lumina directa cu tub spectral in interiorul sau pe fata literei, cu lumina indirecta (halou), cu lumina dinamica sau policolora.

Toate produsele din acest capitol fie ele Litere Volumetrice sau Litere Volumetrice, corespund din punct de vedere tehnic si estetic scopului pentru care au fost realizate, dat fiind faptul ca tehnologiile si materialele folosite sunt profesionale, concepute special pentru acest grup de produse

Totem Luminos | Totem neluminos

DESCRIERE: confectionate din plexic sau dibond, iluminate din interior si inchise cu un profil din aluminiu, totem-urile s-au dovedit a fi un foarte bun mod de semnalizare la sol.

Totem plan
Totem bombat
Totem - uri cu forme atipice