Aplicatii alucobond

Aplicatii
Pereti cortina
Amenajari magazine
Reinoirea cladirilor
Tavane false
Amenajarea salilor de receptie
Expozitii , pasaje , aeroporturi
Banci , targuri .
AVANTAJE
Densitate scazuta
Rezistent la indoire
Rezistent la intemperii
Amortizarea sunetelor
Planeitate perfecta
Reciclabil si ecologic
 
Placari structura Alucobond
Fatade Alucobond
Pereti cortina Alucobond

Pagini web Partenere

SC OMNITEL DESIGN SRL PITESTI

                Societatea noastra realizeaza placari cu materiale composite tip alucobond si etalbond. Asiguram o mare varietate de posibilitati pentru arhitecti,in implementarea permanenta a inovatiilor in proiectare , o mare varietate de forme si culori,cu un aspect modern si usor de intretinut. Placile compozite tip alucobond - etalbond sunt extrem de potrivite pentru placarile in exterior,deoarece se modeleaza usor , sunt disponibile intr-o gama larga de culori si se poate combina cu sticla.

               Alucobond-ul este un material de o īnalta calitate, ajuns la o perfectiune tehnica si estetica, relativ nou, dar din ce īn ce mai mult folosit īn domeniul constructiilor industriale si civile la placare alucobond

Este un material diferit de cele traditionale, care se poate modela cu o foarte mare usurinta, raspunzānd cu o extraordinara versatilitate dorintelor exprimate de arhitecti tranformādu-le īn realitate fantezia si libertatea creative prin montare bond sau alucobond.

Forma si functionalitatea alucobondului, etalbond, reynobond sunt integrate īntr-o armonie perfecta, prezentate sub forma de panouri compozite formate din 2 foi de tabla din aluminiu cu o compozitie speciala ce-i ofera elasticitate cu un nucleu termoizolant putandu-se executa montaj alucobond de o calitate superioara.

Pe langa proprietatile extraordinare ca: planeitate, flexibilitate, rezistenta la foc, greutate redusa va ofera si culoarea preferata.


 Suprafetele curbe si multiplane in culori neasteptate confera o eleganta noua cladirilor si constructiilor de toate genurile.Atractiv si suplu, este solutia ideala pentru placarea suprafetelor interioare si exterioare atit ale constructiilor noi cit si ale celor renovate. 

Profil Bond

Este un material compozit cu doua fete de aluminiu si miez de polietilena. Placile sunt tratate, obtinindu-se astfel o suparafata extrem de rezistenta la intemperii,umezeala, radiatii ultraviolete.

Placa Bond

Placa Bond este un material de placare ,
ce permite crearea unei linii moderne a cladirii,respectand in acelasi timp standardele de calitate a constructiei.

Dibond

DIBOND-ul este fabricat prin aceeaşi tehnologie cu Alucobondul, dar are feţele de aluminiu numai de 0,3 mm grosime, iar lăcuirea este poliesterică, garantată 5 ani pentru expunere la exterior.
DIBOND-ul este recomandat pentru lucrări mai mici, cum ar fi benzinării, faţade de magazine, totemuri sau
pentru decoraţiuni interioare.

Etalbond

Etalbond-ul sau alucobond-ul reprezinta un panou compozit de tip 'sandwich', compus dintr-un substrat(miez) netoxic din polietilena ,cu grosimea cuprinsa intre 2 si 5 mm ,fixat solid de 2 foi de aluminiu de cate 0,5 mm fiecare.Fabricarea lui se bazeaza pe cele mai moderne tehnologii de extrudare.
  Etalbond-ul reprezinta din punct de vedere tehnologic un produs avansat ale carui caracteristici unice incurajeaza design-ul arhitectural creativ.

Naturalbond

Panourile Naturalbond sunt utilizate in constructii civile, social-culturale si industriale, cu rol de protectie si in scopuri decorative, montate pe elemente portante, fixate pe constructie. Domeniile de utilizare sunt: placari interioare si exterioare la pereti, grinzi, stalpi, fatade cortina, panouri de usi, compartimentari, pasarele, tunele, lifturi, galerii, expozitii, banci, standuri de expozitii, statii de benzina, aeroporturi etc. Aceste panouri permit montarea cu usurinta a izolatiei termice, dar si libertate maxima in alegerea formelor, culorilor, texturilor.